Дуже ніжна і смачна картопля “Романофф”.
Інгредієнти:
- Очищений і натертий на крупній тертці (дрібно нарізаний)-картопля – 1 кг
- Дрібно нарізана цибуля – 1 шт.
- Тертий сир чеддер – 300 г
- Сметана – 1,5 склянки
- Сіль і мелений чорний перець за смаком
Приготування:
1) У великій мисці змішати картоплю, цибулю, сир (1/4 частина відкласти), сіль і мелений чорний перець. Додати сметану і акуратно перемішати.
2) Форму для запікання (одну велику або 4-6 маленьких) змастити маслом. Розкласти картопляну суміш, не вирівнюючи поверхню.
3) Посипати сиром і запікати в духовці при 180 градусах протягом 25-30 хв., До золотистого кольору.
2) Форму для запікання (одну велику або 4-6 маленьких) змастити маслом. Розкласти картопляну суміш, не вирівнюючи поверхню.
3) Посипати сиром і запікати в духовці при 180 градусах протягом 25-30 хв., До золотистого кольору.
Комментариев нет:
Отправить комментарий