Темакі.
Інгредієнти (на 18 шт)
- 150 гр. рис для суші
- 9 листів водорості норі, порізаних навпіл
- 200 гр. філе тунця
- 50 гр. ікра летючої риби
- 3 ч.л. соусу Кімчі
- 1 авокадо або огірок
- маринований імбир
- соєвий соус
Приготування:
1. Покласти перед собою норі грубою стороною вгору, довгою стороною до себе. Потім на ліву половину водорості покласти рис, залишаючи 1 см облямівку з кожного з трьох країв.
2. Готуємо начинку: дрібно нарізати філе тунця, додати ікру летючої риби, соус Кімчі і перемішати.
3. На рис покласти начинку тунець-ікра-кимчи і шматочок авокадо або огірка.
4. Згортаємо руками щільний кульочок у формі конуса. Крайній куточок злегка змочується водою, щоб рол не розвалився.
5. Подавайте на круглому блюді, в центрі виклавши маринований імбир, в окрему тарілочку налийте соєвий соус.
2. Готуємо начинку: дрібно нарізати філе тунця, додати ікру летючої риби, соус Кімчі і перемішати.
3. На рис покласти начинку тунець-ікра-кимчи і шматочок авокадо або огірка.
4. Згортаємо руками щільний кульочок у формі конуса. Крайній куточок злегка змочується водою, щоб рол не розвалився.
5. Подавайте на круглому блюді, в центрі виклавши маринований імбир, в окрему тарілочку налийте соєвий соус.
Комментариев нет:
Отправить комментарий