Рецепти країн Азії

Темакі.


 Інгредієнти (на 18 шт)
  • 150 гр. рис для суші
  • 9 листів водорості норі, порізаних навпіл
  • 200 гр. філе тунця
  • 50 гр. ікра летючої риби
  • 3 ч.л. соусу Кімчі
  • 1 авокадо або огірок
  • маринований імбир
  • соєвий соус
Приготування:
1. Покласти перед собою норі грубою стороною вгору, довгою стороною до себе. Потім на ліву половину водорості покласти рис, залишаючи 1 см облямівку з кожного з трьох країв.
2. Готуємо начинку: дрібно нарізати філе тунця, додати ікру летючої риби, соус Кімчі і перемішати.
3. На рис покласти начинку тунець-ікра-кимчи і шматочок авокадо або огірка.
4. Згортаємо руками щільний кульочок у формі конуса. Крайній куточок злегка змочується водою, щоб рол не розвалився.
5. Подавайте на круглому блюді, в центрі виклавши маринований імбир, в окрему тарілочку налийте соєвий соус.

Комментариев нет:

Отправить комментарий