понедельник, 25 мая 2015 г.

Курячі кульки у вершковому соусі.


 Iнгредієнти:
  •  500 г курячого філе
  •  1 цибулина
  •  1 яйце
  •  3 зубчики часнику
  •  200 мл вершків
  •  150 г твердого сиру
Приготування:
Рецепт гарний тим, що курка не вийде сухою і нудною. Вершки додадуть їй соковитості і все, включаючи дітей, з апетитом скуштують курячі кульки в вершках. Куряче філе злегка відбити і дрібно порізати, потім додати дрібно шінкованной цибулю, посолити, поперчити, влити збите в піну яйце і добре перемішати. Форму для запікання змастити жирними вершками. З приготовленої маси формувати невеличкі кульки і викладати їх у форму. Запікати в розігрітій до 180 гр. C духовці 10-15 хвилин. Тим часом приготувати заливку: сир потерти на дрібній тертці, видавити в нього часник і змішати з вершками. Вийняти форму з запікати кульками з духовки, полити заливкою кожен кульку і знову поставити в духовку ще на 15-20 хвилин. Сир розплавиться і потече, а вершки просочать кульки, зробивши їх особливо соковитими, – і нас вийде чудова страва для святкового або щоденного столу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий