понедельник, 25 мая 2015 г.

Картопля з грибами в мікрохвильовці за 15 хв!


 Інгредієнти:
  • картопля середня – 2шт.
  • гриби печериці – 200-300г.
  • Цибуля – 1шт.
  • олія соняшникова – крапелька
  • Сіль, спеції за смаком
Приготування:
1. Очистити картоплю, нарізати як для фрі (а взагалі, як душа ваша побажає).
2. Цибулю тоненько нарізати півкільцями.
3. Гриби помити, нарізати по своєму бажанню.
4. Все змішати, посолити, додати улюблені спеції.
5. На серветку капнути соняшникову олію і натерти форму для мікрохвильової печі. (більше масла нам не треба, картопля буде «смажитися» в цибульно-грибному соку)
6. Викласти картоплю з грибами та цибулею в форму, закрити кришкою і випікати близько 15 хвилин.
7. На половині шляху до готовності перемішати.
Хотілося зверху потерти сирок, але не виявилося.
Інгредієнтів вистачило на 2 порції.
На 100г. страви виявилося близько 60ккал, що ще більше мене обрадувало, оскільки на 100г. звичайної смаженої картоплі близько 150.

Комментариев нет:

Отправить комментарий